Inschrijvingen Awards

Embuild (het vroegere Confederatie Bouw) heeft in 2011 een Stichting van openbaar nut opgericht, Embuild Foundation, met als opdracht het maatschappelijk verantwoord ondernemen van haar leden-bouwbedrijven aan te moedigen en te promoten.

Embuild Foundation wil met haar jaarlijkse awards de samenwerking stimuleren tussen de bouwbedrijven en de verenigingswereld die zich belangeloos inzet :
– Sociale en professionele integratie van kansarmen.
– Verbetering van gezondheid en welzijn.
– Verbetering van het architectonisch erfgoed.

Zorg ervoor dat je alle verplichte velden op dit formulier invult en vergeet niet de wedstrijdregels te lezen. Een vraag? foundation@embuild.be

We moedigen bedrijven aan om dit formulier online in te vullen, maar je kunt ons ook het bijgevoegde inschrijvingsformulier sturen naar foundation@embuild.be:
Embuild Foundation Inschrijvingsformulier Word
Embuild Foundation Inschrijvingsformulier Pdf

1 Het bouwbedrijf
2 De partnerorganisatie
3 Beschrijving van het project
4 Bevestiging
  • Persoon die het bouwbedrijf engageert

  • MVO-engagement van het bedrijf

  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is het integreren van sociale, ethische en milieubescherming in het bedrijfsbeleid en de dagelijkse bedrijfsvoering. Dit betekent dat jouw bedrijf zich inzet voor de lokale gemeenschap, zich houdt aan arbeidsnormen en milieu standaarden, en zich inzet voor duurzaamheid.